dilluns, 10 de maig del 2010

Racons creatius per a nens i nenes d'altes capacitats

A Barcelona s'han creat uns tallers per a nens i nenes d'altes capacitats on es fan activitats en un espai on tots estan en les mateixes condicions i tenen les mateixes oportunitats.
Es treballa l'autoestima i l'autoconcepte mitjançant activitats d'investigació, experimentaciópintar els sentiments, sentir la música i escoltar la natura.
A partir de 5 anys
Dissabtes a la tarda quinzenals

Picture

7 comentaris:

  1. És una idea excel·lent, feia molt temps que necessitava una proposta d'aquestes per la meva filla que és d'altes capacitats. Sort que hi ha algunes persones que es recorden de tots els nens.
    Gràcies

    ResponElimina
  2. Sóc el director d'una escola, podríen venir un grup d'alumnes aventatjats, tot i que no estan diagnosticats com a nens d'altes capacitats?

    Gràcies

    ResponElimina
  3. Tinc un grup de cinc nens i nenes, ens podrieu fer un descompte?

    ResponElimina
  4. Si, us farem un descompte. També Es faran durant el més de juliol, però serà dies laborales

    ResponElimina
  5. Hola,
    M'interessaria saber si per les tardes del mes de juliol es fara aquest taller?

    ResponElimina
  6. Ja ens hem apuntat al taller, però ens agradaria saber si sabeu d'escoles que atengui als nens amb altes capacitats a Barcelona. Gràcies

    ResponElimina
  7. Hola bona tarda, som unes estudiants d'un cicle formatiu i estem fent un treball sobre nens amb AACC, ja que sembla ser estan una mica abandonats. Fa dies que busquem activitats que es puguin fer amb nens amb aquestes característiques per motivar-los i que no se sentin desplaçats. No en trobem enlloc!!! Ens podries guiar o aconsellar on buscar-les? Si més no, saps d'alguna activitat o taller que es pugui fer amb aquests nens? Moltes gràcies! Alba i Meri

    ResponElimina