dijous, 13 de maig del 2010

Treballant entre "Mestres"Franz Mönks i Françoys Gagné


En la primera foto, Franz Mönks al despatx de la Montse Romagosa.  En la segona, Françoys Gagné, Montse Romagosa i Franz Mönks preparant unes Jornades d'Altes Capacitats.
El Dr. Françoys Gagné va crear el Model Diferenciat de Superdotació i Talent (DMGT) És doctor en psicología i viu i treballa a Canadà. És professor de la Universitat de Québec a Montreal. Fundador de la Asociació Giftedness Quebec.
El Dr. Franz Mönks va crear el Model d’Interdependencia Triádica. També és Doctor en Psicología, viu i treballa a Holanda. Professor Emérit de la Universitat de Nijmegen. Director del “Center for the Study of Giftedness” Fundador d’ECHA (European Council of High Abilities) Mönks amb el Model d'Interdependencia Triádica, reconeix els trets proposats per Renzulli i afegeix factors fonamentals de l’ambient social de l’alumne, com són la familia, els companys i l’escola, així com l’entorn més immediat.

4 comentaris:

  1. Me parece muy interesante poder estar en contacto con personalidades de estos niveles. Soy psiólogo y trabajo en Granada. Me gustaria ponerme en contacto con Montse Romagosa. Agradecido.

    ResponElimina
  2. Tinc entés que Françoys Gagné està retirat, però encara segueix fent conferències i congressos? Ha vingut a Barcelona o encara no s'ha realitzat el Congrés d'altes capacitats? Estic molt interessada en assistir. Gràcies

    ResponElimina
  3. Les properes Jornades d'Altes Capacitats se celebraran a Barcelona el 2011

    ResponElimina
  4. Felicitats per la fèina que esteu fent el grup de treball d'Altes Capacitats. Especialment la Montse Romagosa que ens va ajudar moltíssim orientant a l'escola, a nosaltres i al nostre fill. Estem molt agraïts.

    ResponElimina