dimarts, 30 d’agost del 2011

L’assoliment de notes altes podria ser un senyal de problemes...


Les qualificacions són importants, però si el seu fill/filla treu sempre notes altes pot ser un senyal que no està sent qüestionat

Els pares que creuen que quan les qualificacions dels seus fills són excel•lents, pensen que ja han guanyat tots els objectius.

Però, a banda de passar cursos de forma fàcil, estan aprenent a tenir, també, èxit en el món professional i en el camp personal?
La majoria dels pares viuen amb l'esperança de veure unes notes brillants però creuen que si el fill/a assoleix amb èxit les matèries, garanteix que sabrà seguir tenint èxits en el món real?
Cal tenir present que, treure notes brillants por ser un senyal d’alarma .
Sí, els alumnes de “10” han arribat a dominar el material però, també poden dir-nos que han après el valor del treball dur?
El que condueix a l'èxit no és només coneixement, sinó la voluntat de treballar dur.
Quan es guanya amb massa facilitat, un nen/a no pot entendre com es fa l'esforç que es necessita per tenir èxit a la vida. Per tenir èxit, un ha de ser capaç de fer front als fracassos i seguir intentant-t’ho, fins i tot quan les coses es posen una mica aspres. La persistència és almenys tan important com el coneixement.
Si el de “10” ha arribat amb massa facilitat , no aprendrà com conservar i tractar la frustració que un pot sentir quan es troba amb un problema.
Renunciar no condueix a l'èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada