dimarts, 20 de desembre del 2011

¿Problemas para educar? No, hay que despertar de forma inteligente (Pinchar enlace)



¿Nos hemos planteado cual puede ser el elemento clave para empezar un nuevo dia con todas las energias que nos permita nuestro ser?

Con este video, empezaremos a entenderlo...

Disfrutenlo y, si pueden, haganse las siguientes preguntas:

¿soy lo bastante inteligente para empezar un nuevo dia con toda esta energia?

¿Puedo aprender de mis hijos?

¿Hasta que punto estoy siendo un modelo negativo?

7 comentaris:

  1. Tinc un nen amb de 6 anys acabats de fer diagnosticat amb altes capacitats i no vol llegir hem podria aconsellar algun llibre per treballar a casa. Gràcies

    ResponElimina
  2. Bon dia.

    No hi ha cap llibre específic que sigui recomanable. sobre tot per aquestes edats. Una de les estratègies més importants que podem fer és observar.

    Per això cal anar a una llibreria on els nens puguin interaccionar amb tot el que trobin i veure quines són les seves preferències.

    Normalment quan la temàtica els agrada, acostumen a llegir les descripcions o explicacions sobre el tema i d'aquesta manera llegeixen.

    És un bon truc. Sempre, quan la temàtica els motiva la lectura és fa espontània. Presionar per a que llegeixin és un error. Pot ser que ho acabin rebutjant doncs tenen por a no assolir les expectatives dels adults.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Gràcies Montse però això també s'aha provat, és una mica desesperant ja que has de fer coses sense que ell s'adongui.

    ResponElimina
  4. D'acord, continuem per un altre lloc. A través del web edu365 trobareu diferents jocs educatius que obliguen a la lectura. És una altra estratègia per a que llegeixin.
    Fills intel·ligents, requereixen paren intel·ligents...

    ResponElimina
  5. Tens raó però s'acaben els recursos. Pensa que hem provat de tot, nosaltres i l'escola. Ara de qui uns dies s'hem d'estrevista amb l'escola ja que tots estem una mica perduts i ells tampoc saben per on han de tirar.
    una abraçada

    ResponElimina
  6. Vos recomano que demaneu ajuda a un professional especialitzat en altes capacitats. Intenteu no cremar cartutxos ja que el nen pot acabar fent un rebuig cap a l'aprenentatge i no seria convenient.

    ResponElimina
  7. Estem amb contacte amb una psicòloga especialitzada a qui tarragona, l'ny passat vam anar a consultar el centre mentor, aquí ens van dir que ells creien que tenia el sindrome del negativisme.
    Moltissimes gràcies, sort que hi ha persones que treballen per aquest nens

    ResponElimina